Over Voedingsjungle

Voedingsjungle is in 2017 opgericht met één doel: helderheid bieden in de wirwar aan voedingsadviezen. Lees hier wat Voedingsjungle voor jouw school, bedrijf of organisatie kan betekenen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voedingsjungle wordt regelmatig versterkt door stagiaires. Van januari tot juni versterkt Liza Hop ons team (zie hieronder!). Ook interesse in een stage? Laat het ons weten of check de vacatures.

Michelle_Voedingsjungle_2021Michelle van Roost is oprichter van Voedingsjungle. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en dol op projecten met een helder begin, midden en eind. Michelle is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit, is voedingsdeskundige, levensmiddelentechnoloog en BGN-gewichtsconsulent kind en gezin. Met haar werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie (projectleider, adviseur, vakbladredacteur en marktonderzoeker) en als gewichtsconsulent weet ze wat er speelt binnen de industrie én aan de keukentafel. Ze volgt de voedingswetenschap op de voet. Haar interesse voor communicatie over voeding startte bij voedsel.net en Food-info.net van Wageningen Universiteit. Michelle heeft drie kinderen (2008, 2009 en 2011).

Stagiares

Liza Hop 3Hoi! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Liza Hop, ik ben een 20-jarige student van de opleiding Voeding en Voorlichting aan het Zone college. Tijdens mijn stage hoop ik meer kennis en ervaring op te doen als het gaat om kennis delen en voorlichting geven over gezonde voeding. De doelgroep kinderen spreekt mij het meest aan. Het lijkt mij een bijzondere ervaring om hen in het begin van hun leven al te kunnen helpen bewust om te gaan met het dagelijkse eten en drinken.