Over Voedingsjungle

Voedingsjungle is in 2017 opgericht met één doel: helderheid bieden in de wirwar aan voedingsadviezen. Lees hier wat Voedingsjungle voor jouw school, bedrijf of organisatie kan betekenen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voedingsjungle wordt regelmatig versterkt door stagiaires. Van september tot en met december versterkt stagiaire Emy Jansen ons team (zie hieronder!). Ook interesse in een stage? Laat het ons weten of check de vacatures.

Michelle_Voedingsjungle_2021Michelle van Roost is oprichter van Voedingsjungle. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en dol op projecten met een helder begin, midden en eind. Michelle is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit, is voedingsdeskundige, levensmiddelentechnoloog en BGN-gewichtsconsulent kind en gezin. Met haar werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie (projectleider, adviseur, vakbladredacteur en marktonderzoeker) en als gewichtsconsulent weet ze wat er speelt binnen de industrie én aan de keukentafel. Ze volgt de voedingswetenschap op de voet. Haar interesse voor communicatie over voeding startte bij voedsel.net en Food-info.net van Wageningen Universiteit. Michelle heeft drie kinderen (2008, 2009 en 2011).

 

Stagiaires

Hoi! Ik ben Emy Jansen, 23 jaar, en loop stage bij Voedingsjungle. Ik ben mijn studie begonnen met de Bachelor Communication en Life Sciences aan Emy JansenWageningen University en merkte al snel dat ik communicatie over gezondheid en voeding erg interessant vond. Mensen op een juiste manier bereiken en begeleiden, en op die manier de gezondheid bevorderen. Daarom ben ik de Master Health & Society gaan volgen. Hierbij heb ik geleerd over de invloed van de omgeving op de gezondheid van mensen en de maatschappij, waarbij vooral de doelgroep kinderen mij aanspreekt. Niet alleen omdat een gezonde start voor hen belangrijk is en zij de toekomst zijn, maar ook omdat zij vaak nog een open kijk hebben en veel willen en kunnen leren. Hiervoor hebben zij echter wel begeleiding en sturing nodig, iets waar ik hen, en hun omgeving, graag bij wil ondersteunen. Voedingsjungle biedt mij de mogelijkheid om actief in contact te komen met deze groep en mijn kennis door te vertalen naar begrijpelijke voedingsinformatie voor kinderen en hun omgeving. Ik hoop veel praktische ervaring op te doen bij Voedingsjungle en heb erg veel zin om aan de slag te gaan als stagiaire!