Ons team

Sinds 2017 vormen Michelle en Manon samen het Voedingsjungle-team. Samen hebben ze één doel: helderheid bieden in de wirwar aan voedingsadviezen. Lees hier wat wij voor jouw school, bedrijf of organisatie kunnen betekenen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ons team wordt regelmatig versterkt door stagiaires. Momenteel (januari 2020 – mei 2020) is Fleur de Leede bij ons aan het werk. Wil jij ook stage lopen bij ons, laat het ons weten!

Wie is wie?

Voedingsjungle Communicatie en advies over voeding van kinderen Michelle van Roost Manon van Eijsden

(links) Dr. ir Manon van Eijsden is voedingskundige en epidemioloog (Wageningen Universiteit), gespecialiseerd in voeding van kinderen 0 tot 4 jaar. In 2008 promoveerde Manon op  de mogelijke rol van voeding in de verklaring van etnische verschillen in geboortegewicht. Manon stoort zich aan onzinnige berichten over (on)gezonde voeding en heeft als missie de consensus binnen de wetenschap zo helder mogelijk over te brengen. Ze heeft gewerkt bij het World Food Programme, het Voedingscentrum en de GGD Amsterdam. Ze is creatief, kritisch en altijd op zoek naar de kern van het verhaal, om zo de wetenschappelijke inzichten écht praktisch te kunnen maken. Manon is moeder van 2 kinderen van 7 en 5 jaar.

(rechts) Ir. Michelle van Roost is levensmiddelentechnoloog (WUR) en BGN-gewichtsconsulent. Met haar werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie (projectleider, adviseur, vakbladredacteur en marktonderzoeker) en als BGN-gewichtsconsulent (gespecialiseerd in kind & gezin) weet ze wat er speelt binnen de industrie én aan de keukentafel. Ze volgt de voedingswetenschap op de voet. Haar interesse voor communicatie over voeding startte bij voedsel.net en Food-info.net van Wageningen Universiteit. Michelle is oprichter van Voedingsjungle. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en dol op projecten met een helder begin, midden en eind. Michelle is moeder van 3 kinderen: 8, 10, 12 jaar.

 

BGN_Logo_CMYK (1)               lid van de NAV_200px

Fotocredit: Joshua Rood