Over Voedingsjungle

Voedingsjungle is in 2017 opgericht met één doel: helderheid bieden in de wirwar aan voedingsadviezen. Lees hier wat Voedingsjungle voor jouw school, bedrijf of organisatie kan betekenen. Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voedingsjungle wordt regelmatig versterkt door stagiaires. Ook interesse in een stage? Stuur dan een mailtje naar stage@voedingsjungle.nl.

Michelle_Voedingsjungle_2021Michelle van Roost is oprichter van Voedingsjungle. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en dol op projecten met een helder begin, midden en eind. Michelle is afgestudeerd aan Wageningen Universiteit, is voedingsdeskundige, levensmiddelentechnoloog en BGN-gewichtsconsulent kind en gezin. Met haar werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie (projectleider, adviseur, vakbladredacteur en marktonderzoeker) en als gewichtsconsulent weet ze wat er speelt binnen de industrie én aan de keukentafel. Ze volgt de voedingswetenschap op de voet. Haar interesse voor communicatie over voeding startte bij voedsel.net en Food-info.net van Wageningen Universiteit. Michelle heeft drie kinderen (2008, 2009 en 2011).