Posters

EetritmePoster eetmomenten voor op site
Gezond eten, begint met een gezond eetritme. Dus hoe vaak en wanneer je iets eet. Veel kinderen eten ongemerkt vaak iets tussendoor. Die tussendoortjes bevatten vaak veel suiker, zout, vet en/of zuren. Daardoor ontnemen de trek voor de hoofdmaaltijden, zijn ze slecht voor de tanden en krijgt een kind ongemerkt veel energie binnen, maar weinig voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Deze poster helpt ouders, (zorg)professionals en kinderen bij de bewustwording wat een gezond eetritme is en waarom dat belangrijk is. De eerste posters hangen al bij consultatiebureaus en kindertandartspraktijken. Ook handig voor school of de kinderopvang. Waar hang jij ‘m op?

Bestellen & kosten
A2 poster gevouwen verzonden in A4 envelop:
- 1 stuks: € 4,-
- 2 stuks: € 7,-
A2 poster opgerold in koker, zonder vouwen:
- 1 stuks: € 12,-
- 2 stuks: € 12,50
- 3 stuks: € 13,-
- 4 stuks: € 13,50 
- 5 stuks: € 14,-
* alle prijzen zijn inclusief btw.

Wens je de poster te bestellen? Stuur dan een mailtje naar poster@voedingsjungle.nl, met daarin het aantal posters dat je wil bestellen, de verzendwijze (gevouwen / opgerold) en als je het voor een bedrijf of organisatie bestelt, dan de te naam stelling.

Fruitbingo (om zelf te printen) Fruitbingo Voedingsjungle
Is je kind vooral fan van één soort fruit?
Daag je kind uit om verschillende soorten fruit te proeven, bijvoorbeeld met deze fruitbingokaart van Voedingsjungle. Klik hier om te downloaden.