Referenties

Michelle heeft mij de afgelopen maanden geleerd om vertrouwen te hebben in mijn eigen kennis, geduld te hebben en kleine successen te vieren. Hierdoor heb ik een goed fundament kunnen ontwikkelen op het gebied van voeding. Mede door haar tips en adviezen omtrent voeding en bewegen heb ik de juiste balans en structuur gevonden. Het is erg fijn dat Michelle goed inziet wat de meest passende adviezen zijn op basis van wie je bent als persoon en hoe je, je leven inricht. Misschien wel het meest belangrijke wat ik geleerd heb is dat ik weer mag en kan genieten van eten en dat dit samen gaat met het verliezen van de kilo’s.”
Nikki, Amersfoort

“Michelle heeft ons heel erg gemotiveerd, ze geeft het vertrouwen dat we het kunnen ook al gaat het soms moeilijk. Ook heeft ze laten zien dat elk stapje er één is, en dat het doel vanzelf in zicht komt als je maar gewoon doorgaat. Daarnaast heeft ze ons geleerd om vaker nee te zeggen tegen de kinderen. We waren erg makkelijk en gaven vaak toe. Soms omdat we zelf moe waren en soms omdat we er geen kwaad in zagen. Hiermee hielden we een patroon in stand. Michelle gaf ons veel kennis en informatie over voeding. Hierdoor werden wij veel meer bewust van wat kinderen nodig hebben aan voedingsstoffen. Ook werden wij bewust hoe (in onze ogen kleine dingen) iedere dag koek, snoep en limonade tot overgewicht kan leiden. Ondanks dat we nu goed kunnen bedenken wat goed en wat gezond is, is verandering moeilijk en vergt het veel tijd, doorzettingsvermogen, planning en moed om als ouder naar jezelf te kijken. Als werkende ouders met weinig tijd, wilden we de in tijd die we hadden als gezin iets leuks en gezelligs doen. Hier hoorde altijd iets lekkers bij, terwijl gezelligheid natuurlijk ook kan bestaan zonder ongezond eten. Heel erg bedankt voor de afgelopen tijd. We zijn je erg dankbaar. We gaan nu zelf verder. We hebben er vertrouwen in dat we nog meer stappen in de goede richting zullen zetten.”
Agaath, Nieuwegein

“Ik had de wens om wat in gewicht bij te komen en heb van Michelle goede, duidelijke en gerichte voedingsadviezen en richtlijnen mogen ontvangen. Ik ben mijn reserves nu dan ook eindelijk aan het opbouwen! Zij is heel erg betrokken bij en geïnteresseerd in haar cliënten, dat vond ik erg fijn. Ik kan Michelle dan ook absoluut aanraden voor een helpend voedingsadvies.”
Paulien, Amersfoort