Referenties

“Steeds meer mensen stelden vragen over ons voedingsbeleid. En ook zelf merkten we dat onze niet meer helemaal lekker aansloot op de adviezen van het Voedingscentrum. Een rondje op internet maakte dat we al snel door de bomen het bos niet meer zagen. Voedingsjungle was daar het antwoord op. Zij hebben samen met ons, maar ook met onze ouders en de oudercommissies gekeken naar wat bij Bzzzonder past. Je merkt dat er veel kennis is over goede voeding, maar ook veel kennis over wat handig is op een kinderopvang. Het sociale aspect van samen eten en samen koken wordt daarbij niet uit het oog verloren.
De begeleiding is top. Ook na de introductie van het beleid kunnen we nog een beroep doen op Voedingsjungle. Dat maakt dat we nu een voedingsbeleid hebben, waarvan we zeker weten dat het aansluit op de Richtlijnen goede voeding. En dat is precies wat we willen voor onze kinderen: goede voeding en een fijne tijd samen!”
Esther van Veldhuijzen, Coach marketing en communicatie en MT-lid bij kindercentrum Bzzzonder.

“Manon and Michelle contributed to a nutrition-related insights project on behalf of one of our clients and I very much enjoyed working with them both. They were thoughtful, professional, friendly and reliable subject-matter experts. I would not hesitate to work with the Voedingsjungle team again.”
Erin Boyd Kappelhof, Managing Partner bij Eat Well Global.

“Communicatie- en adviesbureau Voedingsjungle heeft de teksten verzorgd van onze nieuwe brochures over gezond eten voor kinderen – vanaf de zwangerschap tot de leeftijd van 12 jaar. Manon en Michelle zijn goed op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen als het gaat om voeding van kinderen en hebben oog voor wat er in de praktijk werkt. Bijzonder aan deze serie brochures is de multidisciplinaire aanpak, aan elke brochure werkten diverse zorgprofessionals mee. Voedingsjungle heeft op een zorgvuldige manier de inzichten van de verschillende beroepsgroepen samengebracht. Het resultaat is een aansprekende brochure, met concrete tips en adviezen, die door verschillende zorgprofessionals in hun praktijk kan worden gebruikt. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Manon en Michelle en waardeer met name hun gestructureerde aanpak en focus op het eindresultaat.”
Stephan Peters, hoofdredacteur Voeding Magazine en manager voedingsonderzoek en levensmiddelenwetgeving bij de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO).

“Voedingsjungle maakt duidelijk en toepasbaar adviesmateriaal waar ik als diëtist erg blij mee ben! Onderbouwd en evidence based onderzoek is de basis voor hun producten en diensten, wat voor mij en vele anderen (paramedici en consumenten) erg belangrijk is. Ze geven praktische en haalbare adviezen waar de consument goed mee uit de voeten kan. Ook hun recent uitgekomen boek ‘Wegwijs in de voedingsjungle’ is veelbelovend en een aanrader!”
Nadine Hazeu, Diëtistenpraktijk Nadine.